Word deze zomer gids in een Europese kathedraal

Aanbevolen: ARC Nederland/Vlaanderen is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers (18-30 jaar) met een passie voor(kunst)geschiedenis, archeologie en erfgoed.

Wij bieden jou de unieke kans om deze zomertoeristen rond te leiden in een buitenlandse kathedraal in ruil voor gratis kost en inwoon. Dat doe je niet alleen, maar samen met een kleine groep internationale leeftijdsgenoten. Bezit jij de gave om de vele verhalen in een kathedraal uit te leggen en zie je deze“mini-erasmus” in Bordeaux, Venetië, Speyer, of een van onze vele andere bestemmingenwel zitten? Dan ben jij misschien wel de gedroomde kandidaat die we zoeken!

Interesse? Neem dan een kijkje op onze Facebookpagina “ARC Nederland Vlaanderen” of ganaar https://www.arcnederlandvlaanderen.com en schrijf je in voor een onvergetelijkezomer in een historische setting. Vragen? Stuur ons een mailtje viainformatie.arc@gmail.com.

2024 Word ARC gids

NB: Dit is geen initiatief van de Katholieke Vereniging voor Oecumene.